Elephant Stone


Hit The City presents


+ The Silhouettes


Heerlijke psychedelica en west coast pop voor liefhebbers van The Black Angels, Allah Las en Tame Impala.

Wat krijg je als je de perfecte 60’s pop mixt met de psychedelica van nu? Juist, deze olifantsteen. Frontman Rishi Dhir speelde de sitar bij bands als Black Angels, Brian Jonestown Massacre, The Horrors en vele anderen. Kortom, indrukwekkend cv in de psychedelica. Ook met zijn Elephant Stone zoekt hij de grens op tussen liedjes, glazige sitarklanken en hallucinante trips. En dat lukt bijzonder goed, want psychedelische rock was nog nooit zo catchy.

Hun zelfgetitelde tweede album gaat hoge ogen gooien. Sterker nog, deze band gaat waarschijnlijk grote festivals veroveren als Psych Fest, Lowlands en veel meer. Maar vanavond geniet je nog effe rustig van deze band in een supertoffe nieuwe locatie op het NRE-terrein, genaams Nul Zes. En die nieuwe locatie is alvast een knusse kennismaking voor 3 november, want dan kun je er ook terecht tijdens Hit The City.

The Silhouettes
The Silhouettes is een van de tofste Amsterdamse bands. Het voorheen duo, nu kwartet, maakt heerlijk dromerige psych surf- en garagepop in de lijn van Best Coast, Wavves, The Raveonettes en met de huidige opleving van het genre door bands als Jacco Gardner en Allah-Las voorspellen wij een zeer zonnig jaar voor The Silhouettes!

Dit concert is mogelijk gemaakt met steun van Fonds Podiumkunsten www.fondspodiumkunsten.nl.