Rara Aves


HENZEL & DISCO NOVA + TWR72 + NT89


TECHNO + ELECTRO = RARA AVES

Rara Aves staat in het teken van de samensmelting tussen techno en electro. Organisatoren Henzel & Disco Nova geloven sterk in deze sound en hebben daarom in samenwerking met de Melkweg deze avond opgestart. Na een aantal succesvolle Amsterdamse edities is nu Eindhoven aan de beurt om kennis te maken met deze nieuwe sound!

Dit redelijk nieuwe genre is op dit moment sterk aan het groeien en dat zorgt voor veel nieuwe en talentvolle artiesten die gehoord moeten worden. RARA AVES dient dan ook als platform voor internationale en nationale acts die deze sound representen. Acts die de afgelopen edities op RARA AVES hebben gestaan zijn oa: Harvard Bass, Mumbai Science, MODEK, Sound of Stereo  D.I.M. en onlangs in de Effenaar nog The Proxy. 
 
 
HENZEL & DISCO NOVA (Rara Aves, Vage Gasten)
Het Amsterdamse duo brengt releases uit op oa CRUX, Secure & Bronson. Hun samenwerking met Baskerville ‘GIMME 5' is de hele wereld overgegaan en wordt gedraaid door oa: Joachim Garraud, Switch, Fake Blood, NT89, Bart B More en meer. Check hun electro chart op 22tracks.com om een idee te krijgen van de RARA AVES sound.
 
TWR72 (Rara Aves)
Voorheen de beruchte The Walk & Roger72 verbreiden hun territorium vanuit de Lage Landen, hun producties worden door de BBC omschreven als ‘Future Techno’. Hun eigen tracks en remixes worden gesupport door leiders als Brodinski, Bart B More en Sound Pellegrino Thermal Theme.
 
NT89 (Rara Aves) is een techno-dj/producer uit Amsterdam die A-Trak tot zijn fans mag rekenen. 2013 wordt een mooi jaar voor hem, want hij gaat tracks releasen op de New Jack Techno 2 verzamelaar op Turbo recordings (Het label van Tiga). Bovendien komt er een nieuwe EP aan op Fool's Gold Records.