Classics Afterparty


Francois + Genius + Sunny D


Classics, hardtrance & early hardstyle

Na het grote succes van ‘Atmoz Classics Outdoor’ in 2012 had organisatie Minority Events wel verwacht dat er veel animo zou zijn voor de enige outdoor editie van Atmoz. Maar zoveel….?
Binnen 56 uur waren alle 1900 kaarten voor Atmoz Classics Outdoor over de toonbank gevlogen. De run op kaarten is enorm geweest en helaas zijn er nog steeds veel teleurgestelde fans. Om de trouwe Atmoz fans tegemoet te komen organiseert Minority in samenwerking met De Effenaar de officiële ‘Classics Afterparty’ direct na het festival .

Atmoz Classics Outdoor wordt op 22 juni afgesloten met een minimix van de dikste kneiters van weleer. Op het moment dat het festival tot een waardig slot komt, opent De Effenaar haar deuren voor de officiële Classics Afterparty. Op deze afterparty kunnen alle (en dit zijn er veel!) teleurgestelde fans terecht die niet tijdig in het bezit waren van een ticket voor Atmoz Classics Outdoor. Samen met de bezoekers van Atmoz Classics Outdoor kunnen zij de dag tot in de late uurtjes in stijl afsluiten, zoals dit vroeger ook in Turnhout gebeurde.

De Effenaar ligt op een steenworp afstand van de IJzeren Man in Eindhoven. De bezoekers van Atmoz Classics Outdoor kunnen lopend naar De Effenaar. De line-up van overdag wordt doorgetrokken naar de nacht en de artiesten zullen er nog een schepje bovenop doen. Gelukkig is een lange clubavond voorzien van muziek wel toevertrouwd aan Francois, Genius en Sunny D. Het wordt allemaal net een tandje steviger dan overdag, zodat het laatste restje energie uit de lichamen geperst kan worden.

Heb je geen ticket weten te scoren voor Atmoz Classics Outdoor dan moet je snel je ticket voor de officiële afterparty weten te bemachtigen om dit verlies te compenseren. Ook voor de ‘Classics Afterparty’ zal een limited aantal tickets beschikbaar zijn dus ben er snel bij.