Breek: Drum n Bass o.a. Jubei + A-Flex + Nymfo


Line-up: Jubei (Metalheadz) + A-Flex (Champion Sound) + Nymfo (Commercial Suicide) + Proxima (Tempa) + Jake Handz (Breek) + Dystal (Breek)


Zomereditie van ons befaamde drum n bass feest Breek, met Metalheadz nieuweling Jubei als headliner!

Breek in je 26ste week! De examens zijn achter de rug, de tentamens ook en wellicht gaan die welverdiende weken vrij van werk dan eindelijk beginnen. Zonnetje erbij, wat wil je tegen die tijd nog meer? Niet zo moeilijk, een moddervette edtie van Breek natuurlijk! Vanavond is de Effenaar wederom plaats van delict voor de allernieuwste, wreedste beats en baslijnen. Uiteraard op hét drum’n’bass feest van Eindhoven!

Jubei
Vandaar dat weer eens gegrabbeld is in de ton der nieuwe school talent, en dan is de hoofdact van de avond bijna niet te missen; namelijk Metalheadz’s eigen Jubei!
Al enkele jaren behorend tot de crème de la crème van de scene, met klassiekers op zijn naam zoals “Say Nothin” ft Flowdan, “Patience” en “Gateway”. Elk van deze tracks is typerend voor Jubei’s geluid: aardedonker, gortdroog rakende beats en watertandende bass partijen. Dit talent mocht muziek uitbrengen op Critical, Blackout en Renegade Hardware, maar is nu permanent gevestigd in het meest befaamde dnb kamp in de scene. Met een veelbelovend album onderweg, en omdat zo ongeveer elk denkbaar drum’n’bass feest hem op de flyer heeft gehad, leek het ons hoog tijd de beste man eens naar Breek te halen. Hier moet je bij zijn!

A-Flex
De tweede gast die zich zal aandienen is Nederlands eigen A-Flex! Onderdeel van de Leidse Breakbeat Crew en vaste kracht bij Champion Sound. Deze jongen weet van wanten achter de decks, verwacht dus een spetterend spektakel. A-Flex zal niet stoppen voordat de laatste zweetdruppels gevloeid hebben, dus strik je veters stevig vast voor de uithalen van dit drum’n’bass geweld!

De rest is waarschijnlijk wel duidelijk en behoeft eigenlijk geen aankondiging meer: Nymfo. Proxima & Dystal. Jake Handz. Vooral ook komen aanschouwen uiteraard.

Missen is gissen naar wat voor een fameus festijn je had kunnen meemaken. Niet doen dus en gewoon erbij zijn!