The Doors Alive


+ Cees en Mees


De best lijkende en meest boeiende tribute band van The Doors.

The Doors Alive is de best lijkende en meest boeiende The Doors tribute band van The Doors.  Zanger Willie lijkt met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem sprekend op de Jim Morrison van de late jaren ’60. Toetsenist Cristian verbaast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid, die de luisteraar terugbrengt naar de onstuimige tijd van de flower power van weleer. Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de bandleden precies dezelfde instrumenten als The Doors.

Over de hele wereld hebben The Doors Alive uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. Ze weten daarmee, ruim veertig jaar na de tragische dood van Jim Morrison, de magie van deze rock goden uit de jaren 60 levend te houden. The Doors Alive spelen alle grote hits, zoals Light My Fire, When The Music's Over en Riders On The Storm.

Cees en Mees
The Doors Alive doen een ode aan oude rockers, Cees en Mees zijn de toekomst van de rock! Deze twee jonge honden klinken als The Black Keys toen die nog in een zuurstofarme kelder aan het jammen waren met het volume op 11. Gruizig, vetttt en catchy. Check hun video 'A Thousand Reasons' en dan snap je dat deze bluesrockers de ultime showstarters zijn vanavond.