Blackout: S.P.Y + Evol Intent + Metrik + Black Sun Empire e.v.a


Line-up: S.P.Y (br) + Metrik (uk) + Evol Intent (usa) + Black Sun Empire (nl) + Silvahfonk (nl) + Multiplex MC (nl)


Blackout is dé grote zaal party voor de beste drum n bass uit binnen- en buitenland!

Na het mega succes van Blackout in 2012 met onder meer Noisia en Ed Rush, is het ultieme drum n bass feest terug met een ijzersterk vervolg!

 

EVOL INTENT
Dit Amerikaanse trio is al sinds de jaren 90 een opvallende verschijning in de drum'n'bass wereld. Nu is hun sound breder geworden, met toevoeging van dubstep en electro, maar nog altijd is het rauwer dan rauw paardenvlees wat ze laten horen. Ze waren al eens eerder te gast bij Blackout Utrecht en daar zijn we nooit meer helemaal van bijgekomen.


S.P.Y
Deze Braziliaan woont en werkt al jaren in Engeland en is een van de meest succesvolle drum'n'bass dj's van het moment. hij bracht platen uit op Hospital, Ram, Soul:r, Metalheadz, Shogun, Innerground en won vorig jaar 'Best Album' voor 'What the Future Holds'. Qua sound meer diepgang, maar ook hier gaat het zeker los.


METRIK
Bekend geworden bij het label van Matrix en Futurebound 'Viper' maar nu getekend bij een van de grootste drum'n'bass labels 'Hospital'. Dit talent uit Londen is een van de snelst rijzende sterren, hij zal alles uit de kast gaan halen om de Effenaar te laten stuiteren!