Uitverkocht

Claw Boys Claw


+ BlackboxRed


Claw Boys Claw

De klauwmannen komen klappen uitdelen met hun 'hammer'.

Al meer dan tien shows gaven de Amsterdamse rockers in de Effenaar en daar voegen we er graag nog één aan toe. Frontman Peter te Bos en gitarist John Cameron hebben er -aangevuld met verse ritmesectie- weer helemaal zin in.

De band was in 2008 helemaal terug met hun album ‘Pajama Day’ en sindsdien is het weer ouderwets rocken geblazen. De nieuwe collectie songs heet ‘Hammer’ en bevat een lading energieke garagesongs (geproduceerd door Björn Ottenheim van zZz!!) die het 30-jarig bestaan van de band met een dikke pluim afrond.

De hit ‘Rosie’uit 1992, de shows met Nick Cave, de indrukwekkende lijst festivals, Claw Boys Claw heeft een CV om verliefd dan wel jaloers op te worden. Maarrrr…eigenlijk is het gewoon het mooist dat de  mannen weer naar Eindhoven komen om een potje te rocken, lachen en zweten met een heerlijk nieuw album.

BlackboxRed
Hard, grungy, sexy en dansbaar schrijft dit puntige duo in hun bio. En daar is geen woord van gelogen. Denk The Kills, maar dan wel on speed! Check hun dikke single 'Howling Wolf'.