Club 3voor12 Eindhoven: Lookapony + Sidewalk + capcap... cap


Club 3voor12 Eindhoven: Lookapony + Sidewalk + capcap... cap

3voor12/Eindhoven presenteert de tofste nieuwe acts uit onze eigen stad!

Ook in 2013 zal de Eindhovense afdeling van 3voor12 regelmatig clubavonden organiseren in de kleine zaal. De 3voor12 Eindhoven clubavonden bieden een staalkaart van wat er momenteel speelt in de Eindhovense muziekscene.

Op eerdere edities stonden onder meer Hunting the Robot, James Wood, Nouveau Vélo en Mozes and the Firstborn.

Vanavond is het o.a. de eer aan de nieuwe britpop/indierock band Lookapony. Met deze songs op Soundcloud wist het jonge gezelschap niet alleen de aandacht te wekken van 3voor12/Eindhoven. De band speelde onlangs in Café Wilhelmina en zit al bij menig boeker op de radar. Hoog tijd dus voor een kennismaking in de kleine zaal! CapCap... Cap en Sidewalk maken de avond compleet:

Sidewalk
Sidewalk kreeg in 2011 veel bekendheid door de release van debuutalbum ‘Tuesday’s A Day To Remember’. De band vormde een dynamische live-band en toerde door Nederland, onder andere via reizend muziekfestival Popronde. Nadat de band tekende bij Volver Music is bekend gemaakt dat het nieuwe album anders gaat klinken dan de zachte poprock-liedjes van het debuut.

capcap... cap
Er zit zoals altijd een opbouw in de avond. Afsluiter capcap… cap zal proberen de mensen aan het dansen te krijgen. Alhoewel de donker getinte new wave band met postrock-invloeden ook gemakkelijk kan hypnotiseren. Is het niet door de muziek, dan wel door de visuals.apCap... Cap
Er zit zoals altijd een opbouw in de avond. Afsluiter capcap… cap zal proberen de mensen aan het dansen te krijgen. Alhoewel de donker getinte new wave band met postrock-invloeden ook gemakkelijk kan hypnotiseren. Is het niet door de muziek, dan wel door de visuals.