Uitverkocht

The Kyteman Orchestra


The Kyteman Orchestra

Met voorsprong het coolste orkest van Nederland!

In 2009 stond Colin 'Kyteman' Benders' Hiphop Orchestra vanuit het niets op Noorderslag en veroverde daarna podia in binnen- en buitenland met als hoogtepunten een uitverkochte Effenaar en shows op Pinkpop en Lowlands.

Toen Kyteman klaar leek voor complete werelddominatie trok hij in 2010 opeens de stekker uit het project en stortte zich volledig op zijn productiehuis en studio Kytopia. Dom? Nee, superslim, want stiekem broedde hij weldegelijk op een episch vervolg op het eerste album 'The Hermit Sessions'.

Afgelopen jaar trommelde Kyteman zijn bandleden weer bij elkaar en werd zijn nieuwe project op tape vastgelegd. Naam? The Kyteman Orchestra! Minder hiphop dus en meer klassieke invloeden. Sterker nog, zijn 'tweede' werd een groots opgezet operaspektakel met een 30-koppig koor, achttien muzikanten, operazangers en uiteraard een flink pak rappers van de bovenste plank. Live breken ze nog harder de tent af dan voorheen, dus dat zit helemaal snor vanavond. Hier wil je bij geweest zijn, dus wacht niet te lang met die tickets!