Rauw & Lauw


line-up: FeestDJRuud + Ghetto Bingo + David Ghetto + Flamboyant


De derde Eindhovense editie van Rauw & Lauw is een feit!

De november editie van Rauw & Lauw was retegezellig en ook nog eens uitverkocht! Om dit succes een snel vervolg te geven komen we eind januari weer met vuur vanuit Breda richting Eindje geknald. In een mixed Limbo/Brabo kwartet en ook nog eens met twee artiesten die Ghetto in de naam hebben. What’s in the name zou je zeggen?

Feestdjruud
Feestdjruud is inmiddels een onovertroffen fenomeen. Je kunt hem haten of je kunt hem liefhebben, wij hebben meer dan eeuwige liefde voor deze man! Waarom? Als we je nog uit moeten leggen waarom dan heb je afgelopen Lente, zomer, winter en herfst niet op zitten letten. Hij gaat weer keihard doen waar hij goed in is.

Ghetto Bingo
Als je uit Eindje komt ken je Ghetto Bingo. Als je afgelopen editie bij Rauw & Lauw in Eindje was heb je ze leren kennen. Wij houden van ze en dat ga jij ook doen als je vanavond je pardiepants aan doet en komt dansen.

David Ghetto
David Ghetto, afkomstig uit Venlo (ook wel Ventjeloco genoemd) draait al wat jaartjes mee. Solar Weekend Festival, Nope is Dope, Jimmy Woo, conceptavonden als SFFEERVOL en Habbekrats in de Bitterzoet, Rauw & Lauw, de vele avonden van Slecht in Rotterdam, Bang Bang Club en vele andere feestjes gingen al lekker op David Ghetto. Zelfs de boys van Yellow Claw schuren als een tanga op de man! Niet voor niets draait David Ghetto als vaste opwarmer tijdens hun concept avonden in Kerkplein, Breda, Bermuda, Eindje en Bitterzoet, Amsterdam.
HipHop, R&B, Dancehall, UK zijn de absolute paradepaardjes. Daarnaast gaat ie nowadays ook lekker op een stukje moombahton.

Flamboyant
Flamboyant: Is een muzikale duizendpoot! Van soul naar dubstep, terug naar funk en hip hop en daarna doorstomen naar dikke breakbeats en house. Het is allemaal geen probleem voor Flamboyant. Zijn energieke en funky draaistijl is zo aanstekelijk dat je wel moet gaan dansen. Nu al bijna 2 jaar resident dj van de Studio in Tilburg. Maar regelmatig ook te vinden op andere plekken zoals; 013 popcenter, Cordes Den Bosch, P79 Den Bosch, Hoogste Tijd Eindhoven. En op verschillende festivals als; Extrema Outdoor, Solar weekend en Playground.