Afgelast

Royal Republic (AFGELAST)


+ Her Bright Skies


Rock, funk en punk, de Zweden van Royal Republic maken er een geschift lekkere mix van!

Na de eerdere verplaatsing van het Royal Republic concert wordt de show van de Zweden nu definitief afgelast. Helaas is de zanger te vermoeid om de komende tour door te zetten. Tickets kunnen uiteraard worden teruggebracht naar de verkooppunten. Lees hier het officiële statement van de band.

De heetste rockband uit Zweden is Royal Republic, daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen! Met frisse, puntige rocksongs zijn ze met hun debuutalbum ‘We Are The Royal’ uit 2010 in rap tempo de wereld aan het veroveren. En die verovering gaat rustig door met het net verschenen 'Save the Nation'.

Misschien heb je Royal Republic vorig jaar al gezien in de kleine zaal van de Effenaar, dan weet je dat het een feestje is met deze mannen uit Malmö. En anders heb je dat wel door na het zien van de ‘Tommy Gun’ video hieronder. Deze Zweden van Koninklijke afkomst hebben het energieke gevoel van hun landgenoten The Hives erg goed begrepen, en voegen daar zelf een punky en zelfs een funky feel aan toe. Als je denkt dat deze combinatie niet kan werken, check dan deze Republikeinen vanavond, ditmaal in de grote zaal.

Her Bright Skies
Posthardcore met popinvloeden en vooral vlijmscherpe riffs en gepeperde vocalen. Dat krijg je voor je kanus van deze Zweedse boys. Her Bright Skies bracht afgelopen jaar hun derde plaat uit ('Rivals') en is sindsdien hard op weg om heeeeeel groot te woren.