ST8MENT: o.a. Wasted Penguinz + The Pitcher e.v.a.


line-up: Wasted Pinguinz + The Pitcher + E-Force + Bass Modulators + Audio Addicts + MC Jeff


ST8MENT staat in het teken van een avond gevuld met keiharde beats van de nieuwe generatie Hardstyle!

Vanavond betrekken de nieuwe generatie Hardstyle artiesten vol gas de grote zaal. Na een succesvolle tweede editie met ‘Zany & Vince’ staat ST8MENT vanavond volledig in het teken van ‘The Next Gen’. Een selectie supertalenten reizen af naar Eindhoven om op de derde editie van ST8MENT hun unieke skills te vertonen. De Zweedse Wasted Penguinz en aanstormende E-Force voeren de vernieuwende boventoon tijdens deze komende editie van ST8MENT.

Line-up
Pontuz en Jon, sinds 2008 beter bekend als Wasted Penguinz bestormen de wereld met hun nummer 75 notering in de DJ Mag Top 100 van 2012. Dubbel en dwars verdiend door op deze jonge leeftijd al zo lang bezig en goed op weg te zijn met een eigen unieke sound. Tracks als “Melancholia” en “Your Moment” – met Cold Black – laten zien waar deze jonge gasten toe in staat zijn en waarom we nog heel veel van ze gaan horen.

The Pitcher, onder de vleugels van Zany uitgegroeid tot de absolute top van Nederland. Met optredens op de Main van DefQon en Decibel en een arsenaal aan dikke producties zoals “Music to Keep me Alive” mag je 2012 gerust het ‘break-through’ jaar van The Pitcher noemen.

Voor Edward Aandewiel, alias E-Force, onderdeel van de succesvolle act Beat Providers is het afgelopen anderhalf jaar voorbij gevlogen. De solo weg die hij insloeg leidde tot boekingen op alle grote feesten en producties waarmee hij zich definitief op de kaart zet als jongen van de toekomst. Getekend door A2 Records heeft E-Force een plek om zijn Raw Hardstyle sound te ontwikkelen en nog meer tracks als “Dreamcatcher” te kunnen brengen.

Anthem of Summer, symboliseert de groei en doorbraak die Bass Modulators hebben doorgemaakt in het afgelopen zomerseizoen. Gesupport door zo’n beetje alle grote der aarden in de Hardstyle scene hebben ze zich volledig in de schijnwerpers gezet en staan ze klaar om zich als de nieuwe generatie te presenteren.

De line up wordt compleet gemaakt door het regionale talenten duo Audio Addicts en meester van deze knoertharde ceremonie MC Jeff.

Sampler
Check de dikste tracks van deze nieuwe generatie in de ST8MENT: THE NEXT GEN Sampler op Soundcloud. Wie het in zich heeft om een nog dikkere sampler te maken, laat het ST8MENT weten via een bericht op Facebook of Twitter en maak kans op een plek in de line-up van toekomstige ST8MENT edities.

Volg ST8MENT!
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom ST8MENT via de officiële ‘social media’ kanalen op Facebook en Twitter!