Comedy Night: Adam Fields (UK/NL) + Thomas Smith (UK/BE) + Harry Glotzbach


Iedere tweede zaterdag van de maand.

Adam Fields Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al jaren woont en de taal vloeiend spreekt, is hij toch een echte Engelsman gebleven. 
Hij is een vaste speler van de Comedy Explosion shows in heel Nederland en in het Comedy Theater in Amsterdam.

 

Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels (zijn moedertaal) als in het Nederlands (getint met een licht Antwaarps accent). Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup.
Thomas Smith is een comedian die het flegma en flow van de pure engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een nederlandstalig equivalent. Observatie, improvistatie, knipoog, waarheid en glijmiddel.
 

 


 Op zoek naar weer nieuwe uitdagingen belande Harry Glotzbach (NL) herfst 2001 op een comedypodium en was gelijk verkocht. Dit was spanning! Mensen entertainen! Je naakt voelen op een podium! Een Noordamsterdamse visie op de bekrompen Nederlandse samenleving. Na een maand spelen kwam hij al in de finale van de Lucky Strike Talent Tour en een jaar later schreef hij al het eerste Nederlands comedyfestival op zijn naam: het Comedy Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Vele grote festivals volgden, zoals Irish Red Comedy Night, Big Night of Comedy, en Laughing Matters. Ook internationaal timmert Glotzbach aan de weg met optredens in o.a. Duitsland, België en Nieuw Zeeland waar hij met veel succes speelde op verschillende festivals. Harry heeft altijd oog voor de actualiteit en 'comedyceert' echt met zijn publiek. Bravoure en gevatheid in your face. Haal hem in huis, nu! Hij past onder je bed! Met een 30-dagen-geld-terug-garantie!

 

 

 

 

 

 

  

Stond eerder in