Neon Glitter Kerstbal


70's, 80's & 90's party


DJ's Jake van K. & Jay Pee met live: The Nightgroovers (80's & 90's in de grote zaal) + DJ Peter K (70's in de kleine zaal)


Neon Glitter Kerstbal

Buiten is het koud, maar binnen bij Neon Glitter sta je er, al dansend natuurlijk, warmpjes bij. De Effenaar pakt weer dik uit met een extra chique aankleding. Waan je in een omgeving met kroonluchters, glitter, glamour, fluweel en een kerstsfeer waarvan je nog maar moet bezien of die tijdens Eerste- of Tweede Kerstdag nog overtroffen kan worden. Terwijl beneden de 70's heersen, hoor je boven in de grote zaal de leukste 80's en 90's hits.

Dit jaar hebben we een speciale live act als verassing: The Nightgroovers werd in 1999 bekend met de groovy hit 'It's A Love Thang' en heeft zich in de afgelopen jaren geprofileerd met het draaien van soul, Motown, 80's, 90's, latin en door hen gemaakte mash ups. Vanavond brengt The Nightgroovers een avondvullend programma met de twee dj-producers Jay Pee en Jake van Kaye, vocaal ondersteund door zanger Ger Savelkoul en de zangeressen Venice en Sansika.

In het voorvoegsel Neon Glitter is de dresscode en sfeer van het Effenaar Kerstbal in twee woorden gevangen! Dit is een kerstbal zoals het hoort: Met glitters en glamour en natuurlijk veel muziek. Dus pak je mooiste kleren alvast uit de kast (hint: met een chique uitdossing sla je zeker geen flater deze avond), zet je mooiste kerst-smile op en bereid je voor op een lekker feestje.