Uitverkocht

Kensington


Jack Friday


+ Willow


Kensington terug naar grote zaal met nieuw album 'Vultures'.

Wat goed is, komt terug. En goed, dat zijn de mannen van Kensington die afgelopen april de tent afbraken in de kleine zaal. In de zomer volgde hun nieuwe album ‘Vultures’, waarmee de band bewijst volwassen te zijn en een sound heeft ontwikkeld die helemaal nu is.

‘Vultures’ is natuurlijk de opvolger van het al zo succesvolle debuutalbum ‘Borders’en werd gemixt door niemand minder dan Cenzo Townshend die eerder U2, Snow Patrol, Editors en Bloc Party naar de hoogste plaatsen op de hitlijsten mixte. Dus, als je nu de geweldige single ‘Don’t Look Back’ hoort dan weet je waarom die zo lekker uit de speakers knalt. Vanavond hoor je een band in topvorm die alles wat Britse rockbands zo catchy, en alle Amerikaanse rockbands als Kings of Leon zo goed maakt in zich verenigd heeft. En dat uit Nederland. Kan niet gekker worden?

Check hieronder de nieuwe single 'Home Again'. Niemand minder dan de mannen van Coldplay zijn in ieder geval zwaar onder de indruk van deze track!

Natuurlijk is er een coole actie tijdens deze "Jack Friday". De cola in je Jack & Cola mix is dan namelijk “on the house”