Rugged N Beats


powered by Meet The Streets


The Ruggeds + Dirty Dice + Don John & Jurry Jay


Voor en door dansers en geschikt voor ieder publiek!

Het hing al een tijdje in de lucht dat het Rugged N Beats concept van The Ruggeds  naar een nieuwe locatie zou verhuizen. Er werd druk gespeculeerd en er kwamen verschillende locaties voorbij in het geruchtencircuit. Rugged N Beats gaat dus naar de Effenaar, maar ook dit zal niet het eind station van Rugged N Beats worden, want de dans crew gaat uiteindelijk voor wereldfaam.

Het is alweer een tijd geleden dat de stad is aangedaan en dus hoogste tijd voor een opfrisser. Het concept van Rugged N Beats is het afgelopen jaar in Eindhoven een begrip geworden. Een event georganiseerd voor en door dansers en geschikt voor ieder publiek, wicked acts draaien hun favo tracks in een crazy mix. Verwacht een eclectische showdown van hiphop en all out party bangers.

De Effenaar bied een beter podium waar Rugged n Beats nog beter tot zijn recht zal komen.  Voor de komende editie staat de volgende DJ line-up op het programma, een unieke verzameling van deejays en dansers die daarin het beste vertegenwoordigen.

The Ruggeds
Dirty Dice
Don John & Jurry Jay