Djax It Up XL: Pet Duo e.a.


Pet Duo + Du'Art + Miss Djax vs Patrick DSP + VJ Yzco


Let's Djax it Up in Techno City Eindhoven!

Terwijl de meeste mensen nog hoopvol op de zomer zitten te wachten, heeft het festivalseizoen zich al bijna uitgedoofd. Het is alweer tijd om de focus op het volgend feestseizoen te leggen. De eerstvolgende indoor editie van Djax it Up is op 27 oktober 2012, en vindt plaats in de grote zaal van de Effenaar te Eindhoven. Omdat het alweer een tijdje geleden is sinds de laatste Djax it Up heeft de Queen, Miss Djax, besloten terug te komen met een BANG! De line up voor deze editie is dan ook om van te smullen:

Pet Duo
Dit Braziliaandse koppel is misschien wel hét bekendste en populairste hardtechno duo. Dit jaar vieren zij hun 15 jarig jubileum en op deze Djax it Up editie knallen zij met hun duistere beats en sublieme skills ongetwijfeld het dak van de Effenaar er nog harder af!

Du’Art
Deze man is een Djax it Up favoriet die nooit teleurstelt. Met zijn energieke beats gecombineerd met opzwepende tribal ritmes, weet hij het publiek altijd met zich mee te krijgen. Deze avond zijn in de zaal ongetwijfeld weer de Portugese vlaggen flink aan het wapperen!

Miss Djax vs Patrick DSP
Zij vormen samen een splinternieuwe act waarvan al een voorproefje te zien was op Awakenings Festival 2012. Dat optreden was een groot succes en smaakte absoluut naar meer. Het duo heeft hun volgende optreden bewaard voor Djax it Up en zij zullen deze avond nog meer heerlijke sounds laten horen van hun nieuwe album “Techno Crusaders”.

VJ Yzco
Hij is dé mastermind achter alle Djax video’s en hij heeft ook voor deze editie een geweldige trailer gemaakt. De underground visuals van deze man kunnen uiteraard niet ontbreken op een Djax it Up feest.

Djax Daniels
De Djax Daniels staat al koud en maakt de avond gegarandeerd tot een onvergetelijke Djax it Up ervaring! In de Effenaar is er ook altijd een merchandise stand waar je terecht kunt voor diverse Djax shirtjes.

Voor meer info check: www.missdjax.com/ www.facebook.com/missdjax