Bouncing Souls


+ Fexet + Downtown Struts


Bouncing Souls

Punkrock die er om vraagt om meegebruld te worden!

Doorgewinterd ben je na 20 jaar touren natuurlijk sowieso, maar Bouncing Souls heeft het echt allemaal gedaan, gezien en gedronken. Ze speelden in donkere zaaltjes over de hele planeet, maar stonden ook met Green Day in een vol Wembley stadion. We kunnen hier wel gaan blaten over hun ongeëvenaarde ‘diy’ mentaliteit, meebrullende festivalweides en non-stop tourschema’s. Doen we niet.

Deze mannen maken gewoon ontzettend goeie punkrock en dat doen ze al meer dan 20 jaar! Tijdens de afgelopen editie van Groezrock lieten ze nog zien dat hun punksongs het nog meer dan goed doen. Het in juni te verschijnen album ‘Comet’ staat uiteraard vol met songs die hordes nieuwe fans mee zullen zingen met deze boys uit New Jersey.

Downtown Struts
Downtown Struts komt uit Chicago en mengt een flinke dot Americana met hun brute punkrock. Denk aan The Replacements met de finesse van Bruce Springsteen. Hun debuutalbum heet ‘Victoria!’ en dat uitroepteken staat er zeg maar niet voor niets achter!

Fexet
De nieuwe Hollandse punksensatie uit Den Haag, rockstad achter de duinen, heet Fexet. De nog jonge mannen brachten onlangs een explosieve EP uit, gemixt door niemand minder dan de producer van Rise Against and NOFX. Checken die mannen.