Dio (met live band inclusief Sef en The Flexican)


Benjamin Braaf Tour


+ Glen Faria (MC Fit, Flinke Namen)


Rapper Dio is terug met zijn nieuwe plaat 'Benjamin Braafs Festival' en die staat uiteraard weer vol aanstekelijke rapsongs! En in zijn live band neemt hij onder meer Sef en The Flexican mee!

Diorno Braaf is tot ergernis van zijn moeder allesbehalve braaf tijdens zijn jeugd, maar dat is inmiddels helemaal goed gekomen. Het rappende boefje van weleer is uitgegroeid tot een serieuze jongeman die onder de naam DIO aan de top van de Nederlandse hiphop staat en altijd een dikke glimlach paraat heeft. Over die moeilijke jeugd gaat het nog steeds regelmatig, bijvoorbeeld in zijn dikke hit ‘Tijdmachine’ waarin hij opsomt welke foute streken hij allemaal heeft uitgehaald.

De doorbraak komt in 2007 als DIO een rapcouplet mag doen in het nummer ‘Dom, Lomp & Famous’ van The Opposites. Inmiddels heeft hij talloze solo shows, hits, samenwerkingen en televisie optredens in zijn achterzak. Een nieuw album is in de maak en wellicht heb je zijn nieuwe single ‘Dansen in Jou’ al uit de boxen horen komen. By the way, zijn moeder is inmiddels zijn grootste fan!

'Benjamin Braafs Festival' is wat later verschenen dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken. Het album bevat bijdragen van actrice en zangeres Hadewych Minis en Sef en Willem van The Opposites.

Live wordt Dio bijgestaan met een volledige band en rapper Sef en dj The Flexican!