Atmoz Classics Afterparty


Line up: Pat Krimson + Francois + Daniel Jun + D.J.E.F.


Atmoz Classics afterparty gaat los tot laat!

Het eerste Atmoz Classics Outdoor festival op 23 juni 2012 is feit. In nog geen 2 maanden tijd zijn alle 1750 beschikbare kaarten verkocht aan de trouwe achterban van Atmoz. De run op kaarten is enorm geweest en helaas zijn er nog steeds veel teleurgestelde fans. Om de trouwe Atmoz fans tegemoet te komen organiseert Minority in de Effenaar de officiële Atmoz Classics afterparty direct na het festival.

Atmoz Classics Outdoor wordt op 23 juni afgesloten om 23.00 uur met een, door de fans gekozen, top 5 van beste classics. Op het moment dat het festival tot een waardig slot komt, opent De Effenaar haar deuren voor de officiële Atmoz Classics afterparty. Op deze afterparty kunnen alle (en dit zijn er veel!) teleurgestelde fans terecht die niet tijdig in het bezit waren van een ticket voor Atmoz Classics Outdoor. Samen met de bezoekers van Atmoz Classics Outdoor kunnen zij de dag tot in de late uurtjes in stijl afsluiten, zoals dit vroeger ook in Turnhout gebeurde.

Mocht je de Effenaar niet weten te vinden: het gebouw ligt op een steenworp afstand van de IJzeren Man in Eindhoven, schuin tegenover het station. De bezoekers van Atmoz Classics Outdoor kunnen lopend naar de Effenaar. De line-up van overdag wordt doorgetrokken naar de nacht en de artiesten zullen er nog een schepje bovenop doen. Gelukkig is een lange clubavond voorzien van muziek wel toevertrouwd aan Pat Krimson, Francois, Daniel June en D.J.E.F. Vette party!

Opgelet!
De eerste 250 bezoekers van Atmoz Classics Outdoor krijgen een coupon die zij, bij de kassa van De Effenaar, kunnen omruilen tegen een gratis ticket voor de officiële afterparty. Op tijd zijn is de moeite waard vandaag!