Club 3voor12 Eindhoven: LEFT + Grim Tim + Snoeck


+ dj I Am Duo


De lokale 3VOOR12 presenteert vanavond weer een staalkaart van 'what's going on' in Eindje rockstad!

LEFT is terug! Na een jaar afwezigheid is de band terug met nieuwe single ‘All Or Nothing’ die inclusief videoclip wordt gepresenteerd tijdens Club 3voor12 Eindhoven. Zie het optreden op 2 juni dan ook gerust als officiële comeback show. Ook Grim Tim heeft wat te vieren en maakt van het optreden op de clubavond de releaseparty van debuut EP ‘Cygnet Strumpet House’. En dan is er nog een opener die met slechts één optreden genoeg overtuigde om ze er meteen bij te vragen: Snoeck!

LEFT
Headliner van deze spannende clubavond is poprock band LEFT. Voor de buitenwereld is het afgelopen jaar erg rustig geweest rondom deze mannen. De band heeft deze periode echter gebruikt om keihard te werken aan nieuwe songs. Op 2 mei 2012 brengen ze hun lang verwachte nieuwe single ‘All Or Nothing’ uit. Deze single is afkomstig van het in het najaar te verschijnen nieuwe album, waarvoor LEFT heeft samengewerkt met Martijn Spierenburg (Within Temptation) en Gordon Groothedde (Krezip, STEREO, Intwine). Kan niet verkeerd klinken als je het ons vraagt!

Grim Tim
Ook blues/rock band Grim Tim maakte ooit eens een buitengewoon goede indruk met een optreden, inmiddels al ruim een jaar geleden. Vooral door doorleefd te klinken en tegelijkertijd erg jong te zijn. Grim Tim is eigenzinnig en dat is terug te horen in zijn muziek. Onder de niet alledaagse titel ‘Cygnet Strumpet House’ -oftewel jong zwanenbordeel- is de eerste EP aangekondigd. Het verhaal achter de titel vindt zijn oorsprong in Lyon. Geheimzinnig!

Snoeck
De 3voor12 Eindhoven clubavond van 2 juni is een lente-editie met een zomers tintje. En daar past Snoeck perfect bij. Met een zwoele mix van jazz, funk en indie die met veel flair wordt gebracht, is er een nieuwkomer gestrikt die snel meer harten zal stelen. Slechts één optreden was er voor nodig om de redactie van 3voor12 Eindhoven te overtuigen, zonder van te voren ook nog maar een nummer van de band gehoord te hebben.

Na de livemuziek zal DJ duo I Am Duo met de best dansbare alternatieve muziek het feest verlengen tot minimaal 02.00 uur. Of tot later als het gezellig is. Het is zaterdag, uit de band springen mag!