Breek: Drum n Bass presents: Nymfo 'Characters' album release party


Line-up: Klute (Commercial Suicide, UK) + Nymfo (Commercial Suicide, NL) + Piro (Sine, NL) + Proxima (Tempa, NL) + Hats (Red Zone, NL) + MC Ebony (Star Warz, BE) + VJ Elisa


Onze aller eigen Nymfo presenteert zijn debuutalbum 'Characters' en viert dit met een flinke bups vrienden!

Daar zijn we weer! Editie 16 van Breek dit keer op de 16e dag van de 6e maand van het jaar. Het wordt een speciale avond, vooral voor onze lokale held Nymfo. Hij gaat, gewoon omdat het kan, zijn debuut album presenteren!

Vandaar dat we vinden dat deze man even in de spotlight gezet moet worden. Hij begon met draaien bij Red Zone toen hij nog een schobbejak was. Draaide vervolgens in het hele land inclusief festivals als Lowlands en MysteryLand. Na een aantal singles uitgebracht te hebben, deed hij dit over de hele wereld. Na die singles vond hij het tijd voor een album en hier zijn we dan!

'Characters'  zal uitkomen op Commercial Suicide, het label van Klute. Vandaar dat hij vanavond lekker mee komt doen met deze release party. Klute heeft alweer 7 albums op zijn naam staan, dus weet hoe het moet. En is daarom ook een goede leermeester voor Nymfo.

Breek support ook altijd graag de locale scene en vanavond zijn dat niet de minste muzikanten. De oude garde zullen hem vast nog kennen, DJ Hats! Jaja, hij zal zijn platen afstoffen voor deze avond en een ouderwetse Red Zone set draaien. Dit doet hij met Sine oprichter Piro, die stiekem ook nog steeds het drum and bass virus in zich heeft.

Om de puntjes op de i te zetten, neemt Proxima zijn portie basslijnen ook weer mee en natuurlijk zijn mooie krullen! Deze puike line up wordt gehost door jullie vaste meester of ceremonie MC Ebony!

Mis dit niet, want Nymfo zal maar 1 x in zijn leven een debuut album uitbrengen en presenteren!