Meet The Streets


Yellow Claw + FeestDJRuud + Dirty Dice + Shurendi + Host: Don Perignon


Meet the Streets is jouw dosis vette Urban Music met R&B, Baltimore, Hiphop, Favela Funk, Dubstep, Moombahton en lekkere House tracks!

Eindje bereid je voor! Het is bijna zomer en het festivalseizoen is begonnen, maar Meet the Streets gaat gewoon nog even door. Zaterdag 5 Mei is het weer zover! Dan staat de Effenaar weer afgeladen vol met de mooiste boys en girls die samen komen genieten van het dikste hiphop feestje van Nederland.

Wat is er dan zo dope aan? Nou, wat dacht je van die altijd even dikke line-up vol met talentjes van Nederlandse bodem, de zomerse smaak van de cocktails, en natuurlijk het Brabantse publiek dat sowieso los gaat als geen ander. Met deze talentjes van eigen bodem worden natuurlijk niemand minder dan Yellow Claw, Dirty Dice en Shurendi bedoeld. Laat daar geen misverstand over bestaan.

Yellow Claw is voor jullie hiphopliefhebbers vast geen onbekende. Zo weet je zeker dat je alvast de hiphop feel te pakken hebt en in de Meet the Streets party mood komt. Laat die festivals dus nog maar even wachten, en begin je zomer goed met Meet the Streets. Het feest waar pitjes gevormd mogen worden, muurbloempjes verboden zijn, en het dak er zonder twijfel afgaat!