Sine: dubstep o.a. Mala


Line-up: Mala (Digital Mystikz, DMZ, Deep Medi, UK) + TMSV (Black Box, Box Clever, NL) + Piro (Sine, NL) + MC Mac + visuals by Elisa


Sine: dubstep o.a. Mala

We vieren drie jaar Sine met een van de grondleggers van de dubstep: Mala!

Hoera! Sine bestaat drie jaar en dat vieren we met een van de grondleggers van de dubstep. Juist ja, niemand minder dan Mala komt vanavond de kleine zaal doen trillen op zijn grondvesten. Dat wordt een heavy en intens feest!

Mala
Samen met Coki richtte Mala begin deze eeuw het producers duo Digital Mystikz op. Met Coki, maar ook andere producers zoals Kode9 en Loefah stond Mala aan de wieg van de Britse dubstep. Zijn muziek valt te typeren als lome, met reggae doorspekte dubstep die evenwel uiterst dansbaar als ultradiep gaat.

Mala was in 2011 ook al in de Effenaar te bewonderen, toen was hij de grote man op Sine vs. Oi!, waar hij het publiek liet horen dat dubstep veel meer is dan zagen of gezaagd worden. Daarom op vele verzoek terug voor een intieme ontmoeting in de kleine zaal! Hoera!

TMSV
Onder de naam TMSV timmert Tomas Roels de laatste jaren flink aan de weg als dubstep producer en dj. Niet alleen in eigen land, maar ook buiten de landsgrenzen worden zijn track inmiddels opgepikt. Hij stond in 2011 met succes ook al eens op Sine, en is er tijdens ons jubileum feestje weer bij. En terecht!

Piro
Gastheer is uiteraard onze eigen papa Sine, onze aller heer Piro! Hulde aan hem, aangezien dankzij deze held Sine is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende feesten van het land!