Balthazar + Wolfendale


+ aansluitend Koninginnenachtfestival


Yeah, een exclusieve clubshow van dé Belgische indiepop sensatie Balthazar én Eindhovens trots Wolfendale, en dat nota bene tijdens ons jaarlijkse Koninginnenacht festijn!

Erg verheugd zijn we met deze exclusieve Nederlandse clubshow van de tofste Belgische indiepop groep van dit moment!

Balthazar
Het Belgische gezelschap maakte in 2010 furore met de prachtplaat 'Applause', die alom positieve kritieken kreeg in binnen- en buitenland. De plaat is in het najaar van 2011 in heel Europa verschenen, met als gevolg dat de band nu volop door Europa tourt. Gelukkig wist Balthazar in haar drukke schema ruimte te vinden voor een exclusief clubconcert in de Effenaar, als onderdeel van ons Koninginnenachtprogramma.

Wolfendale
Deze Eindhovense groep mag gerust een regionale revelatie genoemd worden. Met de prachtige, filmische indiepop van debuutplaat 'Foghorn' wist de band in korte tijd uit te groeien tot een lieveling in het clubcircuit. Na de realeaseparty in onze kleine zaal op 14 oktober ging het snel met de mannen. De band stond inmiddels op Noorderslag en heeft een eerste clubtour achter de rug. Hoog tijd voor een terugkeer naar de Effenaar!

Na afloop van het concert van Balthazar kun je blijven voor ons Koninginnenachtfestival in de grote en kleine zaal, met onder meer Boemklatsch Equalizer, Radio Moscow en The Legendary Shack Shakers op het programma!