Denvis & The Real Deal presenteert 'Corazón'


+ Tangarine + The Risque


Het is weer tijd voor een nieuw wapenfeit van Denvis & the Real Deal!

Yep, het is ze weer gelukt met nieuw luisterplezier voor u op de proppen te komen. Na het debuut ‘Comin’ Home’(2006), de EP ‘the Lives and Loves of…’(2009) en het in boekwerk uitgebrachte ‘Join The Circus’(2010), presenteert de band nu: ‘Corazon’, een plaat recht uit het hart.

Denvis neemt de luisteraar mee naar de plaatsen waar hij door de jaren heen inspiratie heeft opgedaan voor het schrijven van zijn muziek. Van de meest uitgestrekte gebieden van Australië tot aan de watervallen van Monte Zuma, Costa Rica. Van sixties beat tot stampende soul. Van Hawaiiaanse pedalsteel tot sfeervolle Ierse invloeden en een van klankschaalgeluiden en zingende walvissen doorspekte soundscape als slotnummer. Een plaat vol passie, hartstocht en liefde.

Ondersteund door de muzikanten die Eindhoven groot gemaakt hebben, staat deze nieuwe bezetting als een huis, zeg gerust een Evoluon! Ook cultveteranen Jaap van Beusekom en Bertus Borgers leveren een waardevolle bijdrage.

‘Corazon’ door Denvis & the Real Deal is vanaf 1 april te koop in de betere platenzaak in uw buurt!

Tangarine
Het laatste wapenfeit van dit rootsy gezelschap is 'Wintersongs: the December sessions' en heeft alles in zich wat goeie songs moeten bevatten. De band rond tweeling Sander en Arnout Brinks is de status 'ruwe diamant' al een paar jaar voorbij. Een 'rootsy parel' is een betere benaming!

The Risque
De Eindhovense mannen van The Risque presenteerden onlangs nog hun langverwachte nieuwe album 'For the Kids' in café Altstadt en dat was een heftig punkpop feestje. Ze bewezen na drie jaar radiostilte nog niets aan energie te hebben verloren. Check vooral die drummer!