Koninginnenachtfestival: o.a. Boemklatsch Equalizer + The Legendary Shack Shakers


Line up grote zaal: Boemklatsch Equalizer + NT89 + DR'OP dj's Spektral + Kobuz / kleine zaal: The Legendary Shack Shakers + Radio Moscow


Koninginnenachtfestival: o.a. Boemklatsch Equalizer + The Legendary Shack Shakers

Het programma van ons jaarlijkse Koninginnenachtfestival is rond en is smaakvol as ever!

Ook in 2012 pakt de Effenaar groots uit tijdens Koninginnenacht. Na afloop van het concert van Balthazar kun je los op onder meer de bizar vette live show van Boemklatsch Equalizer in de grote zaal. Rocken doe je met The Legendary Shack Shakers en Radio Moscow in de kleine zaal!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grote zaal:

Boemklatsch Equalizer

Met een nieuw album genaamd 'Equalizer' en een visuele show waarvan je stijl achterover slaat -inderdaad een enorme equalizer- zullen de heren van Boemklatsch je deze Koninginnenacht geheid een waanzinnig feest bezorgen met bassen die dieper dan diep zijn.


NT89
De jonge Italiaan Nima Tahmasebi, ofwel NT89, begon ooit als assistent bij The Bloody Beetroots. Niet veel later liet hij horen wat hij daar zoal heeft meegekregen: het maken van rauwe tracks, heavy remixes en vooral veel vette techno en electro producties. Zijn EP Panda werd op festivals al helemaal grijsgedraaid en EP opvolger Payne lijkt daar ook voor bestemd.

DR'OP
DJ Kobuz opent het feest met mede DR’OP-per DJ Spektral. De afgelopen tijd hebben deze twee dj’s veel samen gewerkt en bewezen dat ze met alle housestijlen uit de voeten kunnen. Van tech- tot deephouse, maar ook knetterende electro. DR’OP gaat er meteen op!

Kleine zaal:

The Legendary Shack Shakers

Het zijn Amerikanen en ze maken vettige blues met swingende rock ’n’roll vibes. Amerikanen kunnen dat nou eenmaal erg goed, laten we er geen doekjes om winen. Deze Legendary Shack Shakers doen dat ook nog eens op een vuige punky manier en hebben met Colonel J.D. Wilkes een frontman die door o.a. Hank Williams III als frontman der frontmannen wordt gezien. Must see dus!


Radio Moscow
De sensatie van afgelopen jaar op psychedelisch bluesrockgebied was Radio Moscow. Jong, virtuoos en trippy. Maar ook met de nodige rock ’n roll taferelen, want onlangs nog werd de complete ritmesectie vervangen na een incident waarbij zanger en gitarist Parker Griggs een gitaar tegen zijn smoel kreeg. Het doet niks af aan het geniale album ‘The Great Escape of Leslie Magnafuzz’. Dat is moddervet maar ook vele dimensies diep. Check het vanavond in de kleine zaal.
 


 Check hier de spotify playlist voor alle muziek die je vanavond gaat horen!