Saw: Dubstep o.a. Skism + N-Type + The Others


line-up: Skism (Never Say Die, UK) + N-Type (Wheel & Deal, UK + The Others (Dub Police, UK) + Brutuzz + Obscure (Dub Zero°) + MC Mac


Saw: Dubstep o.a. Skism + N-Type + The Others

Een nieuw jaar, een nieuw dubstepfeest. Sine heeft er een grote broer bij en die heet Saw!

Na de succesvolle dubstepfeesten in 2011 in de grote zaal (remember Sine vs. Oi en de Dub Police Labelnight?!) vinden we het tijd om je in het nieuwe jaar te verwennen met een nieuw feest. Saw is de naam die je moet onthouden!

Saw staat voor hard, zagen en kneiteren en is een regelrechte broer van Sine. Waar we ons bij Sine in het nieuwe jaar -naast het beproefde recept- ons meer gaan focussen op de bassen uit de toekomst, schotelen we je bij Saw de heetste wobbles uit het hier en nu voor. Topartiesten uit de dubstep, we hebben er dit jaar een flink aantal voor jullie in petto!

Tijdens deze eerste Saw gaat het er gegarandeerd hard aan toe. Of het nu de lompe sounds zijn van de Britse jongeling Skism, de dikke bassen van onbetwiste draaikoning N-Type of het geweld van The Others, Saw gaat voor het echie!

Nog niet overtuigd? Check hier en hier twee gruwelijke kneitertracks van Skism. In de laatste track kun je de stem herkennen van Henry Rollins die, geheel toevallig, daags voor deze party zijn befaamde 'Spoken Word' optreden doet in onze grote zaal. Voor een toffe N-Type mix op Soundcloud klik je hier of check je deze BBC set. Wil je alvast ondergaan hoe N-Type een takeover doet kijk dan de video hieronder.