Afgelast

Mad Sin


+ Dead Cat Stimpy


Mad Sin

Mad Sin bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een korte speciale tour langs de favoriete podia van deze psycho/punkrock veteranen!

Deze Duitse psychobilly heersers vinden het na 25 jaar nog steeds erg leuk om je een flinke schop onder je kont te geven met hun ‘vol gas erop psycho punk shows’. Mad Sin bracht in 2010 hun 13e album ‘Burn and Rise’ uit op People Like You Records, en bewezen daarmee niets aan kracht te hebben verloren. Met een stuiterende mix van psychobilly, rockabilly, 50’s rock ’n’ roll, country, punk en surf slaan je ze om de oren alsof het nog steeds 1987 is, het jaar dat frontman Koefte De Ville besloot de schoolbanken in te wisselen voor de meest foute barren en schimmigste rockzaaltjes in Berlijn.

Inmiddels mag je rustig roepen dat zijn carriere in de horrorpunk uitermate geslaagd is! En gelukkig gaan hij en zijn mede zondaars nog lang niet met pensioen! Eind dit jaar verwchijnt een nieuw album en Koefte beloofde ons dat het een 'stevig, donker en moddervet' album gaat worden. Geloof ons maar dat Koefte een man is die je moet vertrouwen op zijn woord.

Dead Cat Stimpy
Gewapend met gitaar, kick en snare ramt hij er in no time een dozijn psychobilly en rock 'n'roll klassiekers door. Zelden zo'n brute one man show gezien en gehoord!