Sine invites Rwina


NastyNasty's Poison Flavored EP releaseparty


Line up: Nasty Nasty (Rwina, Planet Mu) VS + Akkachar (Rwina) + Krampfhaft (Rwina) + Presk (Rwina, Ten Thousan Yen) + Piro (Sine, Broke) + Visuals by VJ ZAROS (Eyesupply.tv) + Hosted by MC MAC (Raw Endz)


Vette Rwina Records labelnight tijdens deze laatste Sine van 2011!

Rwina Records is een beetje een vreemde eend in de wereld van dubstep. Maar een lelijk eendje is het zeker niet. Rwina kijkt namelijk veel verder dan de gemiddelde dubstep-neus lang is. In het Marokkaans betekent Rwina zoiets als ‘nooit eindigende chaos en tegenstrijdigheden’ en die naam doet het label eer aan. Rwina is grimy zonder grime te zijn en dubsteppy zonder dubstep te zijn. Maar bovenal gewoon super dik. Een bass zegt meer dan duizend woorden dus luisteren die hap!

NastyNasty
De uit San Francisco afkomstige NastyNasty is het onbetwiste middelpunt van de avond . Hij debuteert vanavond in Nederland met de release party van zijn nieuwe Poison Flavored EP. Magazine The Fader schreef dat in een tijd waarin elke random dude de dubstep wobble probeert (met uiteenlopende resultaten), NastyNasty bijzonder verfrissend klinkt. De muziek die uit deze onvoorspelbare grabbelton komt is altijd verassend en stelt nooit teleur. Gelukkig is de Effenaar goed verzekerd, want de sets van NastyNasty staan bekend om brute frequenties en terroriserende bassen!

Krampfhaft
Deze Utrechtse act met internationale allure is wel eens omschreven als een mix tussen een vriendelijke Aphex Twin en een boze Bonobo. We hebben in ieder geval vernomen dat Krampfhaft als een speer gaat en door alle grootheden al flink gedraaid word! En dat mag ook wel, met een prachtige selectie euforische en energieke idm, breaks en dubstep galore.

Daarnaast zal Presk zijn melodieuze botsing tussen house en techno (met een lekker UK funky randje) ten gehore brengen. Ook de grote baas is van de partij: Akkachar is namelijk het brein achter Rwina Records. Maar hij is zelf ook niet vies van platen en knopjes en zal maar wat graag ook het podium op klimmen! En Sine zou Sine niet zijn zonder de heer des huizes Piro, sicke visuals van VJ ZAROS en host MC MAC.