Boekpresentatie Memories Can't Wait - 40 jaar Effenaar


We bestaan dit jaar 40 jaar. Dit vieren we onder meer met een prachtig boek, dat we vanavond gaan presenteren!

Het boek 'Memories Can't Wait' bestellen kan hier.

Genoeg bijzondere momenten in de Effenaar dit jubileumjaar. Queens of the Stone Age, Primus, Joy Division’s Peter Hook en vele andere legendarische acts reisden bijvoorbeeld allemaal in het kader van 40 jaar Effenaar naar Eindhoven. Hoogtepunten te over, maar de klap op de vuurpijl presenteren we vanavond met de lancering van Memories Can’t Wait.

Memories Can’t Wait is een beeldend boek met muzikale herinneringen van 40 jaar Effenaar, geschreven en samengesteld door journalist en oud Effenaar-medewerker Niels Guns en ontworpen door Fabrique, het ontwerpbureau dat ook onze huisstijl ontwikkelde.

Verwacht in het boek veel bijzondere foto’s, posters en verhalen van bandleden die zelf terugblikken op de afgelopen vier decennia. Zo’n vijftig artiesten, onder wie leden van The Ramones, The Cure, The Birthday Party, Joy Division, Sonic Youth, Pixies, Butthole Surfers, The Jesus Lizard, Motorpsycho, Babyshambles en Elbow vertellen anekdotisch over hun optredens in de Effenaar en duiden zo het muzikale tijdvak waarin ze naar Eindhoven afreisden.
Daarnaast vormen bijzondere, vaak nog niet eerder gepubliceerde foto’s de kern van deze uitgave die al die mooie Effenaar-herinneringen tastbaar zal maken. Een boek dat niet alleen warme gevoelens zal oproepen bij bezoekers van de Effenaar, maar ook zeker bij andere liefhebbers van popmuziek, fotografie of posterdesign.

Tijdens de presentatie krijg je natuurlijk alvast veel moois uit het rijke verleden van de Effenaar te zien en te horen.

De boekpresentatie is gratis toegankelijk, echter alleen op uitnodiging. We vinden het leuk om zoveel mogelijk (oud)medewerkers te zien. Heb je ooit bij de Effenaar gewerkt en wil je vanavond graag aanwezig zijn, stuur dan svp een mail naar info@effenaar.nl met daarin je adresgegevens, de periode waarin je bij de Effenaar hebt gewerkt en de functie die je had. Wij sturen je dan een uitnodiging voor de presentatie. De capaciteit is beperkt, dus zorg dat je je op tijd aanmeldt.
 

Gerelateerde evenementen