Frisofeest


Gezellig met een zachte gay.

Na een spetterend Friso XL & ABBA feest  in de grote zaal keren we vanavond als vanouds terug naar de kleine zaal en gaan we jullie laten zien dat size doesn’t matter; het feestje kan nog steeds knallen. De ABBA catsuits en glitterpruiken mogen weer even in de kast , maar als je er echt geen afscheid van kunt nemen zullen we je niet tegenhouden. Wie zijn wij om dingen weer de kast in te jagen?!

Voor degenen die het nog niet weten: Wat is dat Frisofeest dan eigenlijk?

Het Frisofeest is ruim 15 jaar geleden onstaan. Toen besloten we Eindhoven kennis te laten maken met een geheel nieuw, bijzonder dansfeest. Het werd tijd voor een up to date party, leuke mensen, een fijne ongedwongen sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen, opgezweept met goede en afwisselende muziek .... en zoiets was in Eindhoven nog niet te vinden. Zo gezegd, en ongeveer ook zo gedaan: Friso werd geboren!

In de afgelopen jaren zijn er dan ook van vele homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends de voetjes van de vloer gegaan tijdens dit  altijd gezellige feest! Het motto is immers; Gezellig met een zachte Gay. En die zachte Gay.. is duidelijk aanwezig, net als die gezelligheid! Inmiddels is Friso een begrip in de Eindhovense gayscene, de Brabantse roze bende en wellicht ook wel daarbuiten.

Ongeacht het plensweer buiten, de aanstormende herfst, de hagel, de depressief van vallende bladeren... we zullen er voor zorgen dat je het op deze avond gaat vergeten en kan genieten. Helaas zullen we je om 04:00u weer de herfst in moeten schoppen, maar met die smile op je gezicht trotseer je vast iedere storm!

Tot snel, tot herfst-therapie....

Tot Friso!

Stond eerder in