Fluid met Lady Aïda


in het kader van 40 jaar Effenaar


+ Duplex (live)


Met dit techno feest vieren we 40 jaar Effenaar en 25 jaar Lady Aïda !

In het kader van 40 jaar Effenaar kijken we vanavond met veel liefde terug op de  belangrijkste dance cyclus uit de Effenaar historie. Fluid was van 8 oktober 1994 tot november 2004 de ruggegraat van de Effenaar danceprogrammering. Dj's als Jeff Mills, Rolando, Juan Atkins, Mike Dearborn, Dave Clarke, Dj Hell, Robert Armani, Robert Hood en Darren Emmerson (Underworld) kwamen voor Fuid naar Eindhoven.

 dj Lady In het kader van 40 jaar Effenaar kijken we vanavond met veel liefde terug op Maar Fluid draaide natuurlijk ook om host  Lady Aïda . Zij staat in 2011 maar liefst 25 jaar achter 'the wheels of steel'. Ze sloot haar jubileumtournee onlangs op spectaculaire wijze af op Lowlands, maar wil vanavond speciaal voor 40 jaar Effenaar erg graag nog een toegift geven in haar eigen stad. Aïda  is, zoals we weten, altijd een avontuurlijke dj geweest. Verwacht in haar afsluitende set daarom niet alleen de beste techno platen uit de afgelopen 25 jaar, maar ook de mooiste pareltjes van nu, en schrik niet als er opeens een dikke dubstep kneiter opduikt.

time: 01:00 - 04:00 uur

 

  

Voor deze speciale Fluid nodigt Lady Aida het Rotterdamse technoduo Duplex uit voor een fijne live-set! We zijn erg blij dat Chris Callahan en John Matze deze avond komen opluisteren met een uur vol warme Detroit techno en electro.  Duplex kan met recht worden gerekend tot de meest invloedrijke electro en technopioniers die ons landje rijk is. Met releases op labels als Clone, Klakson en Frantic Flowers. De sound van de heren is uniek en karakteristiek te noemen. Ze mengen italo, hip-hop, dub-techno, detroit techno en electro tot een mooi samenhangend geheel.

time: 0:00 - 01:00 uur

Stond eerder in