Comedy Night: o.a. Vincent Geers + Steven Goegebeur + Maartje & Kine


Vincent Geers gaat het land in en de barricades op, met zijn nieuwe voorstelling ‘Het is tijd’. Met zijn kritische blik roept hij op tot actie en protest. De tijd van stille tochten is voor hem voorbij. Een spervuur aan woorden die gezegd worden omdat ze nu eenmaal gezegd moeten worden. Iemand moet het doen, want als hij het niet doet dan doet iemand anders het en dat zou toch zonde zijn.

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Steven Goegebeur is een vriendelijke zuiderbuur met een warm hart. Maar een softy is hij absoluut niet. Hij bewijst de Wayne Rooney van de comedy te zijn: net zoals de Manchester United-spits een publieksspeler, snel en recht op het doel af. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een 'homo analyticus' die kort op de actualiteit speelt en daardoor blijft vernieuwen. Zelfs het publiek is niet veilig voor zijn stroom aan grappen want interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend.

Maartje & Kine zijn twee klassieke muzikanten, hopeloos verdwaald in de wereld van cabaret. Als muziekanten speelden ze op allerlei feesten en partijen, waar ze tussen de nummers door “per ongeluk” ontdekten dat ze eigenlijk best grappig konden zijn. Een voorstelling van Maartje & Kine staat garant voor plezier, muziek, zelfspot en pure, pretentieloze grapjes en liedjes. Het programma loopt vlot door en heeft en een revueachtig karakter. “We vergroten kleine maffe dingetjes uit en maken daar een muzikale act van”.