Dub Police Night: Caspa + Emalkay + Subscape + D1 + Gomes + Piro


complete line up: Caspa + Emalkay + Subscape + D1 + Gomes + Piro + Rod Azlan + Ken Mac


Dub Police Night: Caspa + Emalkay + Subscape + D1 + Gomes + Piro

Dub Police Take Over Effenaar!

Dub Police Records presenteert een sick dikke line up, met naast grootheid Caspa zelf, nog veel meer labelgenoten. Dus dubstep diggers bereid je voor op een lange nacht los op de brute bassen..

Caspa,
tegenwoordig gerust in een adem te noemen met zwaargewichten: Skream en Benga, is net als zij afkomstig uit de baarmoeder van de dubstep, Londen. Hij levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van dubstep, zo heeft hij de dikke rauwe sound van zijn collega’s weten te verfijnen en heeft hij diverse eigen labels. Dub Police-label is daar een van.

Emalkay is getekend door Caspa’s label en we weten waarom! Ooit begonnen met grime in een kleine garage in Birmingham, tegenwoordig maakt hij moddervette dubstep. De laatste jaren timmert hij hard aan de weg met zijn tracks en remixen. Die laatste maakte hij voor onder anderen niemand minder dan Pendulum en Miike Snow. Maak je borst maar nat voor Emalkay’s dirty basslines!

Nog een sterk paard uit diezelfde Dub Police stal is Subscape. Meer dan zijn bovengenoemde collega’s, maakt hij er een mooi potje melodieuze dubstep van.

Ook nog aanwezig is de Londense Dubstep Allstar en door the New York Times geprezen muziekvirtuoos, Dwayne Marsh AKA multi-instrumentalist DJ and producer D1. Vanaf dag één van de dubstep evolueert zijn muziek met gebruik van invloeden uit andere muziekstijlen als jungle, UKG en Funky zonder in herhaling te vallen.

Sine 'papa' Piro is bij geen enkel Effenaar-dubstep avontuur meer weg te denken, en neemt Oi! voorman Gomes mee voor een skon fiske!

Tijdschema:
22.00 - 23.00 PIRO
23.00 - 00.00 SUBSCAPE
00.00 - 01.00 D1
01.00 - 02.00 CASPA
02.00 - 03.00 EMALKAY
03.00 - 04.00 GOMES

Hosted by: ROD AZLAN & KEN MAC