Comedy Night : Comedytrain met Emilio Guzman + Thijs van Domburg


Comedy Night : Comedytrain met Emilio Guzman + Thijs van Domburg

Iedere tweede zaterdag van de maand comedy in de Effenaar.

Emilio Guzman probeert te begrijpen wat er aan de hand is. Hij kijkt om zich heen en probeert te ontdekken hoe het toch zo ver heeft kunnen komen. Hij wil vooral geen ruzie en zoekt geen conflicten. Emilio durft zich kwetsbaar op te stellen, zijn vrouwelijke kant te laten zien, maar laat je niet misleiden; Dit is een echte man! De manier waarop hij zijn persoonlijke verhaal in zijn show verweeft, is knap. Het is nooit te privé, het wordt alleen gebruikt om het verhaal te ondersteunen. Emilio zegt zelf: “Als je wilt scoren, scoor dan met iets dat je echt wilt zeggen. En niet met wat iedereen wil horen.”

Emilio is lid van Comedytrain sinds juli 2003. Hij ontwikkelt zich op het open podium en door achter de schermen mee te werken aan de programma’s van zijn broer, Javier. En nu staat hij helemaal klaar om ook u voor zich te winnen. Hij won de publieksprijs op het Leidsch Cabaretfestival 2010. In het seizoen 2011-2012 zal hij met zijn eerste soloprogramma ‘Doen en Laten’ in de theaters te zien zijn. Als voorbereiding daarop tourt hij 2010-2011 veelvuldig met de Cabarestafette en alleen of met andere Comedytrainers door het land.

Thijs van Domburg is een cabaretier waarvan je je afvraagt of het nou een slim ingestudeerd verhaaltje is, of oprecht talent. Volgens kenners is het een zeldzame combinatie van beiden. Dit heeft als natuurlijk gevolg dat het publiek binnen de kortste keren in een scheur ligt. Thijs heeft een zwartgallige kijk op de wereld die hij met aanstekelijke energie het publiek bij brengt.

In 2009 staat Thijs in de finale van Cameretten en dat belooft de opstap te worden naar een eerste avondvullend programma waarmee hij in het seizoen 2011-2012 de theaters in zal gaan. Thijs was ook te zien in de VARA-serie Comedytrain Presenteert…