Uitverkocht

Tim Knol


+ speciale gast Admiral Freebee (solo) + Gerhardt


Tim Knol

Tim Knol met nieuw album 'Days' voor intieme show naar kleine zaal en neemt met Admiral Freebee wel een heel bijzondere gast mee!

Tim Knol gaat als een speer. Onlangs schitterde hij nog op Pinkpop en zijn nieuwe album ‘Days’ is een meer dan waardige opvolger van zijn debuut. Hij was al veel vaker in Eindhoven. De trouwe Effenaar bezoeker zag hem wellicht al in 2009, toen Tim solo in het café speelde tijdens het Brandend Zand festival, of in december van dat jaar toen hij de support van Johan verzorgde. Afgelopen september kreeg hij de kleine zaal al goed vol en dat gaan we nu dunnetjes overdoen! Of liever: heel dik!
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tim Knol in W2: Was je te laat met het kopen van een kaartje voor Tim en wil je hem toch live aan het werk zien? Dat kan, want in Den Bosch komt hij 17 december ook nog langs in W2. Nu heb je echt geen excuus meer om hem niet te zien.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De tijden van solo- en supportshows heeft de jonge muzikant uit Hoorn inmiddels achter zich gelaten, want sinds de release van zijn debuutalbum op Excelsior gaat het loeihard met de slechts 21-jarige singer-songwriter. Zijn tweede album ‘Days’ is gelaagder en meer volwassen. Dat is niet gek als je binnen een jaar 100 shows afwerkt! Overigens heeft Tim de beschikking over topmuzikanten in zijn band. Zo speelt ex-Daryll-Ann gitarist Anne Soldaat genadeloos mooie gitaarsolo’s, maar net zo makkelijk dienstbare ritmeslagjes. Muzikanten als Soldaat vullen de folky stem van Knol perfect aan en dat komt op ‘Days’ nog meer naar voren dan op het debuut van de jonge zanger.
 
Hij stond al op Paaspop en Pinkpop dit jaar, maar als je Tim Knol nog eens van dichtbij in een intieme setting wilt zien, dan is dit je kans. Het gaat een bijzonder mooie avond worden in de kleine zaal met een mix van oud en nieuw Tim Knol-werk.


Gerhardt
Tim neemt 3FM Serious Talent Gerhardt mee vanavond en die kan je kennen van zijn single ´I Want To Be You´ van zijn debuutalbum 'All is There'. Onze tip: check de tequila versie op youtube, die is lekker zonnig en is bovendien een bescheiden hit in Brazilie! Gerhardt is met recht een artiest met internationale allure te noen. Hij speelde al in (smerige) zaaltjes in Moskou, Cuba, Portugal en nog veel meer landen!  

 

 

Admiral Freebee
Er is ook nog een special guest vanavond. Niemand minder dan Admiral Freebee zal vanavond namelijk een akoestische soloset doen. Daar gooien we de deuren graag een half uur eerder voor open.