DeWolff


+ Voodoo Boogie


DeWolff

DeWolff komt het succesjaar 2011 afsluiten met een reprise van de geweldige show eerder dit jaar!

Na het razendsnelle uitverkopen van de show in oktober 2010, kwam DeWolff in februari 2011 mét nieuw album op zak naar de grote zaal! De Effenaar veranderde in een snelkookpan waar zelfs het orgel van toetsenist Robin Piso even onwel van werd. Ook deze uitverkochte show gaat de boeken in onder het kopje 'legendarisch'. De mannen komen gelukkig nog een keer terug dit jaar, dus voor iedereen die dit nog eens wil meemaken of er niet bij kon zijn in februari is dit de kans!

Na het verschijnen van de debuutplaat 'Strange Fruits and Undiscovered Plants' eind 2009 ging het hard met het jonge trio. Diverse keren mocht de band aantreden bij De Wereld Draait Door, speelde Pinkpop plat en zowel de concerten als de plaat kregen lovende kritieken in de pers. De heavy psychedelische bluesrock wordt dan ook zo krachtig en puur gespeeld, dat je het een unicum mag noemen voor zulke jonge mannen. Inmiddels is ook het tweede album ‘Orchards/Lupine’ uit en een nieuw album is alweer in de maak. Bovendien werd de band het afgelopen jaar gevolgd met een camera. De docu die daarvan is gemaakt, heet simpelweg DeWolff en de trailer zie je hieronder!

Voodoo Boogie
Het voorprogramma van vanavond wordt verzorgd door Voodoo Boogie, de Belgische vak- en labelbroeders van DeWolff. Denk aan een mix van heftige delta blues en psychedelische intermezzo’s. Ze brachten onlangs hun nieuwe album 'This Ol' Storm'  uit.