Frisofeest


Dj Zupa & JB77 + DJ SPACEboy


Gezellig met een zachte gay.

Het was afzien. Het was trappelen van ongeduld. Het was de glitters in de mottenballen hangen en hopen dat ze daarna nog straalden. Afkickverschijnselen alom, en wellicht her en der een opname in de kliniek, maar na een maandje pauze is het dan toch echt eindelijk weer zover: Friso is back in town! Vorige maand moesten we heel even plaatsmaken voor de andere royalty. Het was Fantastic Queens over Fabulous Queers op het spetterende koninginnenachtfestival, maar op deze laatste vrijdag van mei zijn we weer te vinden in de kleine zaal van de Effenaar.

Maar wie zijn we dan? Het Frisofeest is ruim 15 jaar geleden ontstaan. Toen besloten we Eindhoven kennis te laten maken met een geheel nieuw, bijzonder dansfeest. Het werd tijd voor een feest met leuke muziek en een fijne ongedwongen sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen, opgezweept met goede en afwisselende muziek .... en zoiets was in Eindhoven nog niet te vinden. Zo gezegd, zo gedaan: Friso werd geboren!

Nu in 2011 zijn er inmiddels vele homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends langsgeweest die de voetjes van de vloer lieten gaan tijdens deze altijd gezellige party! Het motto van Friso is immers; Gezellig met een zachte Gay. En die zachte Gay.... is nog steeds duidelijk aanwezig. Het hebben van een divers publiek, een relaxte sfeer en heerlijke beats staat hoog in ons hevig wapperende vaandel.

Door deze nonchalante formule heeft het Frisofeest zijn eigen schare trouwe fans gekregen. Uit alle hoeken van het land komen deze Friso’s en Frisette’s om lekker ongedwongen te feesten. Dat laatste maakt het ook voor nieuwkomers een leuk laagdrempelig feest: Niets moet, (bijna) alles mag.

Zin om dat eens uit te proberen? Dat kan!

Tot snel! Tot Friso!

Stond eerder in

Gerelateerde evenementen