Springfever meets SouthernHousepitality


Eric V + DJ Jorsi + Mar-Quis + SouthernHousepitality


(Vocal)House, TechHouse en Progressive

Winter? Ja, het was wéér een lange winter! Ijzige kou, lange avonden bij een warme kachel, vele sneeuwlagen hebben het land wederom bedekt, maar....., de vogels keren terug, bloemen komen weer uit, de dagen worden weer langer, je lijf verlangt weer naar de eerste straaltjes zon, je ogen beginnen te glinsteren en er stroomt steeds meer energie door je lichaam.
 
Ken je dit gevoel en ben je op zoek naar een exclusieve top-avond om dit te vieren?

Kom dan op 16 April naar Springfever meets SouthernHousepitality! And again, this is real house music! Laat het je deze keer niet gebeuren dat je net als bij het eerste feest achteraf moet horen, daar had je bij moeten zijn!

Het nagenieten is na een jaar nog steeds niet voorbij, beelden schieten nog steeds door ons hoofd, de reacties waren fantastisch. Na het legendarische en memorabele eerste feest in 2010 is het nu tijd om de bloemetjes opnieuw buiten te zetten! Bloemenkransen, decoratiestukken en andere verrassingen zorgen ervoor dat je de avond echt beleefd en aan het einde van de avond tegen iedereen zegt: 'we zullen toch niet weer een jaar moeten wachten!?'

De line up van deze avond wordt ingevuld door 'local heroes'. Eric V, DJ Jorsi, Mar-quis en de nieuwe sensatie uit het zuiden 'Southern Housepitality' zijn de artiesten die je meenemen op deze lentetrip!

Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn te verkrijgen bij Sportcentrum Harks en de Haarstudio in Geldrop. Er zijn ook nog een beperkt aantal kaarten aan de deur te verkrijgen.