DJAX IT UP! XL feat. Frank Kvitta e.a.


in het kader van 40 jaar Effenaar


line up: Frank Kvitta + Miss Djax vs Pet Duo a.k.a Pet Trio + Boris S + Du’Art + VJ Digital Movement


De beste hardtechno in een duistere underground sfeer!

Om 40 jaar Effenaar  te vieren organiseert Miss Djax op 22 oktober 2011 in de vertrouwde Effenaar te Eindhoven een XL-variant van het alom bekende Djax it Up! Dit houdt in dat je dit keer Xtra Lang kunt feesten, omdat de jarige Effenaar ons trakteert op open deuren van 23.00 tot 06.00 uur.

Met twee zeer geslaagde Djax it Up festival edities net achter de rug zijn we erg benieuwd naar de line-up van de XL editie. En natuurlijk zal ook de line-up deze keer XL zijn, met alleen de beste DJ’s op techno en hardtechno gebied:

De opening van de avond is in handen van niemand minder dan Du’Art.
Dit lid van de Kne’Deep family kan niet ontbreken bij Djax it Up XL. Afgelopen juni heeft hij nog een heerlijke set gedraaid op de Djax it Up Stage van Free Your Mind Festival en dat smaakte naar meer! Deze man wordt gezien als één van de beste techno artiesten van Portugal, en is erg geliefd om zijn energieke, 3 deck techno en geweldige techniek. Van tribal tot stevige techno, zijn expertise is superbreed.

Boris S. zal de avond verder opbouwen richting hardere techno. Boris S. is de man achter vele bekende producties zoals Travel Pussy en Candy Man en zet altijd een stevige set neer.

Dé techno giganten Miss Djax vs Pet Duo, a.k.a. Pet Trio, zullen ons in beweging brengen met hardtechno at it’s best!
In april heeft Pet Trio haar debuut gehad in Spanje en deze combinatie bleek erg goed te bevallen. Met z’n drieën staan zij garant voor een ongelofelijk avontuur!

Voor een ware hardtechno experience schreeuwt deze XL editie om Mr. XL himself, Frank Kvitta! Hij zal deze avond zeer zeker waardig afsluiten.
Frank Kvitta heeft tijdens de uitverkochte editie van Djax it Up in oktober 2010 een geweldige set neergezet. Hij staat bekend om zijn hard blasting techno met een snelheid tot wel 160 bpm! Je zal tot 6 uur dus geen seconde stil staan!

VJ Digital Movement geeft Djax it Up extra kwaliteit met zijnunderground visuals. Elke keer zorgt hij ook voor schitterende filmopnames die achteraf tot een spetterende aftermovie worden verwerkt.

Om de avond een compleet succes te maken staat zoals altijd de Djax Daniel’s klaar – en ook deze zal XL zijn! Voor leuke Djax Daniels shirtjes, CD’s of DVD’s check je de Djax it Up merchandise stand.

Djax tattoos

Airbrush artiest JP Nijs zal aanwezig zijn om (tijdelijke) Djax tattoos te zetten. Er zijn verschillende designs beschikbaar zodat je de avond in authentieke Djax stijl kan doorbrengen.

Tijdschema:
23.00 – 01.00  Du’Art
01.00 – 02.30  Boris S
02.30 – 04.00  Pet Trio (Pet Duo vs Miss Djax)
04.00 – 06.00  Frank Kvitta