Frisofeest XL


Gezellig met een zachte Gay.

In Februari gaat Friso voor de verandering even verhuizen. Deze maand ruilen we de kleine zaal weer een keer in voor de grote zaal. Het thema is namelijk liefde, en dat zijn zaken die je groots aan moet pakken!

Het Frisofeest is zo’n 15 jaar geleden onstaan en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend feest voor homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends die de voetjes van de vloer kunenn laten gaan tijdens deze altijd gezellige party! Het motto van Friso  is; Gezellig met een zachte Gay. En die zachte Gay.... is na die 15 jaar nog steeds duidelijk aanwezig. Een jaarlijks terugkerend thema hierbij is de Friso Dating Show. We willen toch allemaal wel dansen EN daten, niet?

Heb jij nou met Valentijn geen enkele kaart gehad? Of alleen maar die ene kaart die je altijd krijgt van je oma? Heb je er eentje gehad, maar je weet tot grote frustratie aan toe nog steeds niet van wie hij is? Of misschien had je er zelf 1 willen sturen maar staakte de TNT weer eens? Op de laatste vrijdag van Februari is het de kans om Valentijn eens te laten zien dat hij niet het alleenrecht heeft op de liefde!

Bij binnenkomst krijgen de mensen die willen een nummer opgeplakt. Achter in de zaal staan de mensen van Friso voor je klaar om je persoonlijk geschreven briefje aan te nemen en zorgen zij er als een ware Cupido voor dat dit bericht op het grote scherm wordt geplaatst, speciaal voor het nummer (en dus de liefde) van jouw keuze. Geheel anoniem natuurlijk, want we blijven wel een beetje in de liefdestraditie!

Liefde kost immers niets om het te krijgen, maar het is onbetaalbaar als je het eenmaal hebt! Nou ja, in dit geval kost het je hooguit een entreekaartje voor Friso .... kleine dingen zul je altijd houden!

Tot snel! Tot Friso! Tot liefde?
 

Stond eerder in