3FM Serious Talent On Tour: Handsome Poets + The Hype + Chef' Special


Drie talentvolle Nederlandse bands staan te trappelen om ons land te veroveren!

3FM Serious Talent On Tour stopt uiteraard in de Effenaar. In deze concertreeks zie je bands aan het werk die van 3FM de stempel Serious Talent hebben gekregen en dat is echt niet voor niets. Zo waren Caro Emerald en de band Go back To The Zoo eerder verkozen tot Serious Talent en die genieten nu landelijke bekendheid. Maar dat wist je natuurlijk al lang!

Handsome Poets
Is dit de meest bekende band van dit ontzettend coole minifestival? Waarschijnlijk wel. Het liedje 'Dance, the War is Over' was een gigantisch succes voor deze jonge rockers. Of ze knap zijn moet je zelf maar beslissen, maar goeie teksten schrijven en melodietjes die in je hoofd blijven hangen, kunnen ze in ieder geval als geen ander!

 

 


The Hype
Teruggrijpen op het verleden hoeft niet saai te zijn, dat bewijst The Hype. Hun poprock klinkt als de Beatles, maar dan wel met een productie van nu. Na elke draaibeurt verdwijnen die Britse collega’s trouwens wel steeds meer op de achtergrond en krijgt The Hype een eigen smoel. Ze gaan vanavond de show stelen, dat staat vast. En een hype, die hebben ze niet nodig.  

 Chef' Special
Funk, soul, hiphop en een scheut pop. Dat lijkt veel, maar Chef’Special komt er glansrijk mee weg. Luister maar eens naar hun net verschenen album 'One for the Mrs.', dan ben je meteen overtuigd. Laat je vanavond verrassen door deze funky heerschappen. Als er een Serious Talent is die weet hoe je een feestje moet bouwen, dan is het Chef’ Special!