Meet The Streets - Christmas Special


Real El Canario + Phalerieau + Nizzle + RawEndz + Glenn Dale + Dah Costah + Mc Bizzey + Hosted by Rain Petit


Meet The Streets pakt op deze 2e Kerstdag extra uit met een Christmas Special!

Meet the Streets komt op 26 december met een speciale editie in de Effenaar: Meet the Streets Christmas Special! Bereid je voor op de ultieme mash-up van heavy weight champions en brand new talents! Verwacht deze editie een hoop extra’s; een exclusieve dj set van Real El Canario en de kleine zaal die gehost wordt door RawEndz & Friends.

Real El Canario is de enige echte King of the Decks en hij gooit op dit moment hoge ogen met zijn nieuwe releases. Hij staat bekend om zijn diverse, strakke en energieke DJ sets. De echte hiphopliefhebbers weten dat stilstaan bij deze DJ onmogelijk is.

Phalerieau zal deze kerstnacht helemaal afmaken! Phalerieau? Ja, je kent hem ook wel als BNN persoonlijkheid Valerio Zeno, die dude met die droge vragen en die vroeger bij iedereen uit logeren ging. Bij Meet The Streets kennen ze hem als Phalerieau, sloper van dansvloeren en aanstichter van het fenomeen ‘handjes in de lucht’. Valerio Zeno begon enkele jaren geleden als DJ. Niet om naast zijn TV optredens meer geld te verdienen maar omdat hij al weg was van alles wat met draaitafels te maken had toen hij een kind was. Met een ware obsessie voor elektronische apparatuur en beats is het dan ook niet vreemd dat hij begon met draaien. Phalerieau is geen celebDJ maar heeft serieuze skills en een neus voor goede muziek. Omdat je met kerst altijd extra verwend wordt zal ook Nizzle komen om je al dansend de donkere dagen door te laten komen!

De Kleine zaal wordt gehost door RawEndz & Friends. De liefhebbers van echte rauwe Electro zullen de gehele avond verwent worden met dikste Electro/Hiopop/ Baltimore platen. De upcoming talents van Meet the Streets zullen op kerstnacht een grote rol spelen. Deze speciale editie zal draaien om de beats, raps, fashion en visuals van de Meet the Streets Talents, afkomstig uit Eindhoven en omgeving. Dit betekend dat je de beste getalenteerde artiesten kan verwachten achter de draaitafels, nieuwste Street- fashion kan bewonderen op het podium en middels live-streaming verbluffende Visuals te zien krijgt. Allemaal van Eindhovense talenten!

Ben jij klaar voor een Meet the Streets Christmas Special? Een nieuwe lading Urban Music met R&B, Baltimore, Hiphop, Favela Funk en Dirty House! Van deze Meet The Street Special kan alleen maar gezegd worden dat deze gaat knallen. Met een line-up die bijna uit zijn voegen knalt en een zaal die oogverblindend aangekleed gaat worden. Je zult in een ambiance verkeren en je wanen in andere werelden. Nee, niks is wat je van te voren je kan inbeelden, alles zal anders zijn. Een ontdekkingstocht met een paar ultieme uitschieters, wie wil dat niet beleven? Kom en ervaar het zelf op 26 december in de Effenaar!