Frisofeest


Gezellig met een zachte Gay

De Sint zat eens te denken, wat hij de mensen zou gaan schenken....... En het leek hem vrij logisch: Een flink feest natuurlijk! Daarom zijn we ook in November weer van de partij. Dan wordt aan de deur van de Effenaar geklopt; hard geklopt, zacht geklopt. De deur van de kleine zaal wel te verstaan, want daar is Friso deze maand te vinden; HET feest voor holebi’s en hun hetero-vrienden.

Op de laatste vrijdag van de maand en dus een weekje voor Sinterklaas zal de kleine zaal van de Effenaar weer gevuld worden met de feestende Friso’s en Frisettes wiens hartje sneller gaat kloppen zo aan het einde van de maand. Makkers staakt uw wild geraas? Echt niet! Het dak moet er af! (Als de schoorsteen maar blijf zitten). En hoe kan dat nu beter dan de twee favoriete Nederlandse feesten met elkaar te combineren? Friso meets Sinterklaas!

We gaan de Goed Heiligman dan ook helpen er een lekker feest van te maken. Onder begeleiding van de DJ’s gaan we weer zorgen voor de relaxte sfeer en heerlijke beatz waar Friso bekend om staat. Het zal in ieder geval niet de wind zijn die je door de bomen zal horen waaien. En nee, dat is ook geen maneschijn! Dit alles in combinatie met de fijne ongedwongen sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen zal garant staan voor een lekker feest. Vol verwachting klopt ons hart!

Kortom: kom maar binnen met je knecht of knechtin want het heerlijk avondje is gekomen! Neem een extra paar dansschoenen mee om te dansen èn om te zetten en o... kom er eens kijken, wat je in je schoentje vindt!

Tot Friso!
 

Gerelateerde evenementen