Grand Foulard met o.a. Nobody Beats The Drum


+ Guerilla Speakerz + WhenHarryMetSally + Dem Slackers + Brutuzz +Rub-a-dub club + art by: Crackrock + Erosie + Space 3 + Spielerei + Rop van Mierlo


DDW betekend vanavond Dat Danst Waanzinnig en Die Dub Wopt!

Nobody Beats the Drum behoeft eigenlijk geen introuductie meer, tenzij je de afgelopen jaren onder een steen hebt geleefd. Knallende live electro, breaks en hip hop. Altijd goed voor een dik vet feestje, zo bleek maar weer op koninginnenacht dit jaar!

Het drietal uit Utrecht brengt niet alleen muziek, maar ook beeld op het podium. Naast hun werk als Nobody Beats The Drum is het trio afzonderlijk ook druk in andere projecten. Zo is Sjam dj bij Boemklatsch, Rogier is regisseur en Jori is toetsenist bij C-Mon & Kypski. De show van Nobody Beats The Drum wordt vanavond opgenomen en is terug te luisteren bij Red Bull Music Academy Radio.

We kennen Guerilla Speakerz van het hitje ‘Amsterdam’ dat ze maakten met Mightyfools (en dat natuurlijk een heel andere titel zou moeten hebben).  En natuurlijk van een zooitje mixtapes en remixen, maar de echte klapper was hun eerste eigen EP op BMKLTSCH RCRDS deze zomer.

Pas 18 jaar oud, maar toch al behoolijk wat op zijn palmares! Dem Slackers heeft twee vette EPs uit (eentje op Wearhouse en eentje bij BMKLTSCHRCRDS) en maakte officiele remixen voor Lil’ Wayne, Foamo en Mightyfools. Zijn tracks worden gedraaid door Crookers, Steve Aoki, Fake Blood, Don Rimini, Sinden, Tommy Sunshine, Mightyfoolsen vele anderen. Eerst neemt ie Eindhoven en daarna de rest van de wereld!

Brutuzz is een dj met een brede muzikale interesse en zijn style varieert van dubstep, naar hiphop, naar electro en alles wat breakt en funkt. Zijn sets zijn altijd dansbaar, opzwepend, stoer voor de boys en sexy voor de dames. Hij is resident dj van Conflict en Sonic Boom, maar is ook een graag geziene gast op toonaangevende dubstep feesten als Subway en Oi! Daarnaast heeft hij opgetreden in o.a. Effenaar, Waterfront, Melkweg, Paradiso, RAI en Heineken Music Hal, samen met artiesten als Skream, Benga, Caspa, Rusko, N-Type, Gomes en andere grootheden. 

Geboren vanuit een grap, verkleedde Hariatie zich als man om te kunnen draaien op een verjaardagsfeestje. Dit was direct een succes en dat resulteerde in "When Harry Met Sally". Solar, Mysteryland, Valtifest en Dance Valley maakte al kennis met haar spetterend mix van electro, tech-house, re-edits, disco en indie. Vanavond is Eindje aan de beurt!

 

Let-op! Een kaartje geeft ook toegang tot de premiere van Rub-a-dub Club

Let op!  Koop hier een kaartje van € 15,00 en pik ook C-Mon & Kypski play Musical Chairs mee!