Circoloco


Jose De Divina (ES) + Kabale Und Liebe (NL) + Hermanez (BE) + Tofke (BE) + N.U.D.E. + Izaakson + Pepe Linan + Johan Bogers


Eindhoven de Gekste is helemaal klaar voor deze Spaanse feestneus!

Deze Ibiziaanse clown duikt vanavond voor het eerst op in het Eindhovense. Sommige dames vinden hem ‘eng’ maar het is toch echt een vrolijk baasje en bovendien een doorgewinterde partyganger. De clown is in het bezit van een uitstekende feestneus die feilloos aanvoelt waar het compleet los zal gaan en daar is hij natuurlijk van de partij! Deze avond is dus koren op de molen van onze Spaanse grappenmaker want waar in de wereld is het circus gekker dan in onze eigen stad? Het wordt dus Circoloco all the way!

En dat kan ook niet anders met deze internationale line-up van jewelste met in de main room Jose De Divina (ES), Kabale Und Liebe (NL), Hermanez (BE) en Tofke (BE). In de tweede zaal kan je terecht voor sets van N.U.D.E., Izaakson, Pepe Linan en Johan Bogers.

Niet meer dan normaal dus dat de verwachtingen voor Circoloco hoog gespannen zijn. Als de ervaring ons iets leert, krijgen we ook hier opnieuw een heuse hype en een party die nog lang zal blijven nazinderen.

Labyrinth productions is een jong bedrijf dat tegen een recordtempo een sterke naam en dito reputatie opbouwt in de underground scene. Ze verdienden hun sporen met de succesvolle concepten Cocoon, Cadenza, Circoloco en Peoples in Café d’Anvers wat deze club op slag terug tot dé top locatie van Antwerpen bombardeerde.

Win een reis naar Ibiza!
Aangezien we allemaal weten dat Brabanders niet vies zijn van een verkleedpartij, nodigen we jullie dan ook graag uit om, net zoals in Ibiza, zo gek mogelijk verkleed te komen. De best verkleedde feestganger, wint een volledig verzorgde reis naar Ibiza voor 2 personen inclusief vlucht, hotel en gastenlijst voor de opening party 2011 van Circoloco in DC10!

Als klap op de vuurpijl  gaat op deze nacht ook de wintertijd in waardoor we een uur langer kunnen feesten!

 Mis je kans dus niet om deze unieke party van dichtbij mee te maken!