Uitverkocht

DeWolff


+ King Jack


DeWolff

Voor de DeWolff-show op 3 december 2011 zijn nog kaarten te krijgen!!

Voor de DeWolff-show op 3 december 2011 zijn nog kaarten te krijgen!! Voor meer info, klik hier.

Na het geweldige optreden op Pinkpop heeft DeWolff zich definitief op de kaart gezet. Het concert van de band op 15 oktober in onze kleine zaal was in no-time uitverkocht en met het tweede album in aantocht gaat de band vanavond voor een intense rockshow in onze grote zaal! 

Na het verschijnen van de debuutplaat 'Strange Fruits and Undiscovered Plants' eind 2009 ging het hard met het jonge trio. Diverse keren mocht de band aantreden bij De Wereld Draait Door en de plaat kreeg lovende kritieken in de pers. Maar het zijn vooral de live shows  waarbij het publiek massaal achterover slaat van ongeloof. De heavy psychedelische bluesrock wordt met dusdanige verve gebracht, dat je het een unicum mag noemen voor zulke jonge mannen. Inmiddels is ook het tweede album “Orchards/Lupine” uit en gaan de jongens met nog meer overgave los op hun drumstel, gitaar en orgel.

Het zal je niet verbazen dat DeWolff zich laat inspireren door muziek uit de sixties en seventies, waarbij bands als Cream, Led Zeppelin, Pink Floyd en Deep Purple belangrijke invloeden zijn. De songs krijgen live hun eigen, vaak half geïmproviseerde vorm, waarbij het niet raar is dat songs soms wel 15 minuten duren. De Wolff is een band die je live moet meemaken.  

King Jack is het ideale voorprogramma voor deze retrorockers. Ook King Jack blaast het stof uit de speakers met vuige Hammond-orgel en seventies gitaar van de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit ontging Anouk ook niet en vroeg zanger/bassist Boaz en toetsenist Thijs mee op haar tour in 2007.