Club Fiasco


dj's Quickfade & Xinix + dj's I Am Duo + Vj's Schwarzweide + foyer dj Psychodelic


Yihaa! Fans van de Indie Disco mogen juichen, we hebben namelijk een nieuwe alternatieve dansavond! Altijd succes bij Club Fiasco!

Hop, een nieuwe alternatieve dansavond in de Effenaar!

De place to be om met je dansschoentjes aan uit je plaat te gaan op de tofste alternative muziek! Denk aan de verse singles van bijvoorbeeld Two Doors Cinema Club, The Wombats, Wavves, The Drums en Go Back To The zoo, maar ook de grootste hits van Queens of The Stone Age, Chemical Brothers, Mumford & Sons en Pendulum. Wees ook niet verbaasd als er nummertje van Electric Six of een heuse 80s klassieker voorbij komt. We gaan voor dansbaar, maar dan wel met een alternatieve twist!

De dj's zijn vanavond het duo Quickfade vs Xinix en het (jawel) duo I Am Duo (je zult ze vast ook herkennen van Club3VOOR12).

Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom is de Effenaar gezellig aangekleed en zal een vj de meest kekke videoplaatjes verzorgen. Verandering van spijs doet eten en dat kan optimaal in een omgetoverde foyer, waar dj Psychodelic de tofste beat, garage, surf, indie en trash plaatjes zal draaien!

Voor bijna nop kom je naar de perfecte setting om naar je favoriete muziek te luisteren, met je beste vrienden een drankje te drinken en je coolste dansmoves te showen!