C-Mon & Kypski play Musical Chairs


een ode aan architect Gerrit Rietveld


+ The Singing Chair + Grand Foulard afterparty met o.a. Nobody Beats The Drum + Guerilla Speakerz + Brutuzz + Rub-a-dub club


C-Mon & Kypski play Musical Chairs

Dit kaartje geeft ook toegang tot Grand Foulard na het concert van C-Mon & Kypski

In het kader van het Rietveldjaar 2010 geeft C-Mon & Kypski in oktober drie concerten. De Utrechtse band is door het Centraal Museum te Utrecht gevraagd om een bijdrage te leveren aan het Rietveldjaar 2010, dat op 24 juni is ingegaan.

C-Mon & Kypski is vereerd
“We zijn vereerd dat ze ons hebben gevraagd en zijn toen we terug kwamen van onze tour meteen aan de slag gegaan. Rietveld staat voor ons voor eigenzinnigheid en ruimtelijkheid. Hij heeft ooit gezegd: "Alles wat we ervaren berust op de werking onzer zinnen." Met die gedachte zijn we de uitdaging aangegaan om architectuur en design met muziek te verbinden", vertelt Simon Akkermans.

Ode aan Rietveld
Naast het drietal concerten die ze in Utrecht, Amsterdam en Eindhoven gaan geven, hebben de muzikanten ook een nieuw nummer gecomponeerd ter ere van het Rietveldjaar. C-Mon & Kypski hebben zich hierbij laten inspireren door een videoclip waarin Rietveld op een unieke manier centraal staat.

Mini-tour
Op 20 oktober wordt de tentoonstelling 'Rietvelds Universum' in het Centraal Museum in Utrecht geopend, diezelfde avond vindt het eerste concert plaats in Tivoli. Tijdens het Amsterdam Dance Event op 22 oktober staat C-Mon & Kypski in het Van Gogh Museum en hun laatste concert uit de reeks is op 23 oktober in de Effenaar in Eindhoven, ter ere van de Dutch Design Week.